Studio Designo

Meerlaagse treden

Wilt u meerlaagse trapbekleding? Ook hierin zijn vele mogelijkheden: Lamelplanken, multi planken, systeemplanken en duo planken zijn allemaal materialen opgebouwd uit meerderde lagen. Daarom spreken wij liever over: meerlaagse planken.

De uiteindelijke uitstraling van meerlaagse trapbekleding is exact gelijk aan die van massief hout. Het grote voordeel er ?van is de beperkte werking . Massieve treden kunnen dit probleem wel hebben. Ook dit materiaal is in alle gewenste kleuren te leveren, desgewenst met een antislip profiel.

Verschillen met edelhout

Er zijn eigenlijk maar twee opbouwverschillen . Bij lamelplanken is er sprake van een onderlaag ,een dwars verlijmde tussenlaag en dan de toplaag van het edel hout. De toplaag varieert in dikte tussen de 2 en 4mm. De overige mogelijkheden hebben een multiplex onderlaag en daarop het edel hout. De toplaag bij deze vloeren varieert tussen de 4 en 6mm. Een groot deel van deze vloeren wordt gemaakt met een eikenhouten toplaag. Maar uiteraard zijn andere houtsoorten ook mogelijk.

Bij Design on stairs wordt u geadviseerd door een binnenhuisadviseur met kennis van zaken. We kijken niet alleen naar de trap, maar ook naar het huis en de ruimte waar de trap zich bevind. Dat geldt uiteraard voor zowel het esthetische, als het technische aspect van het onderwerp.

Voor een persoonlijk adviesgesprek kunt u terecht op de contactpagina.