Studio Designo

Massief houten treden.

Niets is mooier dan echt hout

Al de alternatieve producten die op de markt zijn proberen maar 1 ding: de uitstraling en de sfeer van echt hout evenaren.

Design on stairs heeft een uitgebreide collectie massief houten treden die in iedere gewenste kleur kunnen worden afgewerkt. Dus ook de kleur van bijvoorbeeld uw huidige parketvloer.
De overzettreden zijn van echt massief hout. Deze treden zijn net als de meerlaagse treden, leverbaar in alle houtsoorten en kleuren. Eventueel kan uit de trede een gleuf gefreesd worden waar een rubberen antislipstrip in kan worden geplaatst.

Met deze massieve treden geniet u van een echt natuurproduct

  Veiligheid

De veiligheid van uw trap is erg belangrijk. Om die te garanderen plaatsen wij in de houten overzettreden een rubberen antislipstrip. Deze antislipstrip zorgt ervoor dat u ten alle tijden grip heeft en de trap veilig op en af kunt. De antislipstrips zijn beschikbaar in de kleuren zwart, wit, bruin, grijs en aluminium look.

Kleuren

De houten overzettreden van Design on stairs worden ingekleurd door middel van speciale olie. Het hout kan hierdoor iedere gewenste tint aannemen. Of u nou kiest voor een moderne uitstraling van uw trap, een klassieke sfeer of voor een bontgekleurde speelsheid van felgekleurde treden.

Design on stairs heeft een uitgebreide collectie massief houten treden. Wat u zoekt, hebben wij.

Bij Design on stairs wordt u geadviseerd door een binnenhuisadviseur met kennis van zaken. We kijken niet alleen naar de trap, maar ook naar het huis en de ruimte waar de trap zich bevind. Dat geldt uiteraard voor zowel het esthetische, als het technische aspect van het onderwerp.