Studio Designo

Nature Look Trapbekleding

  Naturelook

NATURE LOOK vinyl is een fantastisch mooi product. De eigenschappen liegen er niet om: zeer sterk en slijtvast, uitstekende geluids- en warmte isolatie, makkelijk schoon te houden en vlamwerend.

Nature Look vinyl heeft een uitstekende maatvastheid en kan zonder rafelen in iedere richting worden gesneden. Het kan zowel binnen als buiten worden ge?nstalleerd en is verkrijgbaar als vloerbedekking ( rollen van 200cm breed, of tegels 50 x 50) maar door ons ook doorontwikkeld tot trapbekleding met een unieke uitstraling. De collectie is zeer uitgebreid: van een klassieke sisal-look tot metallic voor een echt strakke designtrap of vloer.

Functionaliteit

NATURE LOOK vinyl is een comfortabel materiaal met uitstekende loop eigenschappen. Het antislip oppervlak maakt het bij uitstek geschikt voor trappen maar natuurlijk ook voor natte- en vochtige ruimten. Het droogt snel en rot niet. Ook de kleurechtheid en UV bestendigheid is zeer goed. En de vuil werende bovenlaag is eenvoudig schoon te maken.

Toepassingen

NATURE LOOK vinyl kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Het is geschikt voor ruimten met een hoge loop- en verkeersintensiteit zoals trappen, entrees, scholen, kinderdagverblijven, restaurants, terrassen, balkons, sport accommodaties en winkels. Tevens kan het veilig worden toegepast in ziekenhuizen, zorginstellingen, ruimten rond een zwembad en zelfs dekken van schepen.

In hotels, banken, beurzen en kantoren zal Nature Look vinyl een mooie, prettige en bovenal praktische vloer zijn.

- Gebruiksklasse 32 (projectgebruik)
- Brandklasse Bfl-S1
- Geschikt voor vloerverwarming
- 100% watervast (geschikt voor binnen- en buitentoepassingen)

Bij Design on stairs wordt u geadviseerd door een binnenhuisadviseur met kennis van zaken. We kijken niet alleen naar de trap, maar ook naar het huis en de ruimte waar de trap zich bevind. Dat geldt uiteraard voor zowel het esthetische, als het technische aspect van het onderwerp.