Studio Designo

Traplopers en tapijt

  Design on stairs biedt u de mogelijkheid uw trap te laten bekleden met tapijt, uiteraard kan dit ook op verschillende manieren.?

Tapijt is comfortabel, geluiddempend en stroef, wat de kans op uitglijden verminderd. Er zijn ontzettend veel verschillende kwaliteiten tapijt op de markt, maar zeker niet elke kwaliteit is geschikt voor het intensieve gebruik op een trap. Het verschil zit hem voornamelijk in de manier van produceren, het materiaalgebruik en de hoeveelheid materiaal dat gebruikt wordt.

Open en dichte trappen

Een van de meest bekende manieren is het geheel stofferen van de trap. Treden, stootborden en de zijkant van de trap zijn helemaal met tapijt bekleed. Bij een open trap ontbreken de stootborden, dus daar worden de treden rondom en aan de zijkant gestoffeerd.

Het is ook een ?mogelijkheid alleen de treden en stootborden te stofferen. De zijkanten van de trap blijven dan gewoon zichtbaar. Die zou u dan bijvoorbeeld kunnen schilderen.

Bovenstaande mogelijkheden geven u volop gelegenheid om iets bijzonders met u trap te doen. Zo kunt u ervoor kiezen om twee kleuren te gebruiken of verschillende tapijtsoorten. Daarnaast geeft het aanbrengen van een ?traploper? of bies vaak een verrassend effect. Voor een luxe uitstraling adviseren wij ook wel het gebruik van twee kleuren.Traplopers

Design on stairs biedt u een zeer ruime keuze in traplopers, een groot aanbod in traproedes ?n gespecialiseerde kennis. Echt ouderwets vakmanschap voor het leggen van de traplopers. Wij bieden de service om uw mogelijke keuze vrijblijvend thuis op uw eigen trap te bekijken. Wij meten gratis op en ook de offerte is kosteloos.

Klassiek, modern en maatwerk

De traplopercollectie van Design on stairs is zeer uitgebreid en ge?nspireerd op toepassingen in klassieke trappenhuizen en extreem moderne hedendaagse nieuwbouw. Neem bijvoorbeeld de Nederlandse fabrikant van traplopers Brink en Campman, die op ouderwetse weefgetouwen zowel klassieke als moderne traplopers maakt.

Naast de standaard uni- en zeer uitgebreide sisalcollectie is het zelfs mogelijk om bij Design on stairs uw eigen unieke traploper samen te stellen. Uiteraard hebben wij ook een uitgebreide collectie traproedes.

Vakmanschap

Waarmee we ons echt onderscheiden is het feit dat we beschikken over een aantal echte traploperleggers. Deze zijn dun gezaaid en inmiddels is het leggen van een traploper een ouderwetse ambacht geworden. Het leggen gebeurt nog op de klassieke wijze; de traploper wordt ingenaaid. Dit vergt veel geduld en precisie, met een ouderwetse instelling ?n liefde voor het vak, wordt er ruimschoots de tijd genomen om van uw trap een kunstwerk te maken.
Bij Design on stairs wordt u geadviseerd door een binnenhuisadviseur met kennis van zaken. We kijken niet alleen naar de trap, maar ook naar het huis en de ruimte waar de trap zich bevind. Dat geldt uiteraard voor zowel het esthetische, als het technische aspect van het onderwerp.

Voor een persoonlijk adviesgesprek kunt u terecht op de contact pagina.