Studio Designo

Hoe werken wij ?

  Design on stairs is een echt adviesbedrijf. We leveren niet alleen een product of dienst, maar stellen ook alles in het werk om ervoor te zorgen dat u het juiste product of de juiste dienst ontvangt. We komen bij u langs met alle materialen, stalen en kleuren die u maar wenst. Het beste advies kan tenslotte ook het beste in de ruimte zelf gegeven worden.

Design on stairs is onderdeel van Interieur Studio Designo, een bedrijf dat interieuradvies geeft, ontwerpen maakt en ook de realisatie voor zijn rekening neemt.
Ons doel is dat u precies krijgt wat uw wens is. Zowel op het gebied van uitstraling als kwaliteit.

Advies op maat

Wij zijn een klein bedrijf, zonder winkelpand. Dit scheelt u in de kosten en bovendien is een pand niet nodig. Want het product: uw trap, staat al bij u thuis. Kleuren, stalen en technisch advies kunnen dan ook het beste bij de trap zelf bekeken en gegeven worden. Wij komen naar u toe, wanneer u dat het beste uitkomt. Maak een afspraak voor overdag of in de avond.

Wij geven het best mogelijke advies toegespitst op uw wensen en eisen. Gewoon bij u thuis. Groot voordeel is dat we niet alleen met het oog van een technisch vakman kijken, maar ook als binnenhuisadviseur. Dit advies zal zich desgewenst niet beperken tot de trap, maar ook over de ruimte waar deze zich in bevind. Zo wordt uw trap een onderdeel van het totale interieur.
Aan de slag

Na het bepalen van uw keuze zullen wij een exacte offerte uitbrengen, richtprijzen zijn prima via onze website te geven maar voor een preciese prijs komen we graag even bij u langs.

Na het geven van uw akkoord maken we een afspraak voor de uitvoering. Over het algemeen kunt u er van uit gaan dat de traprenovatie ongeveer 1 ? 2 dagen in beslag neemt.

Het laatste deel is aan u: Nog jaren genieten van uw prachtige trap!

Bij Design on stairs wordt u geadviseerd door een binnenhuisadviseur met kennis van zaken. We kijken niet alleen naar de trap, maar ook naar het huis en de ruimte waar de trap zich bevind. Dat geldt uiteraard voor zowel het esthetische, als het technische aspect van het onderwerp.