Studio Designo

Uniek totaalconcept!

Uniek concept
Design on stairs biedt een uniek concept op het gebied van trapbekleding en traprenovatie. Wij kijken met het oog van een binnenhuisadviseur naar uw trap, als wezenlijk esthetisch onderdeel van uw woning en uw entree. Maar ook belangrijke aspecten als veiligheid, praktisch in gebruik, geluidsreductie en duurzaamheid. Alles in overleg en geadviseerd naar uw specifieke wens.

Studio Designo

Design on stairs is onderdeel van Studio Designo. Wij bekijken elk aspect van een interieur met het grotere geheel in ons achterhoofd. Dat mag u letterlijk nemen.

Door ervaring en specifieke wensen van onze klanten zien wij de trap als een onderdeel dat meer aandacht verdient en vereist. Wat wij u kunnen bieden is het totaalaanbod. Alles wat met trapbekleding of traprenovatie te maken heeft. Wilt u een designtrap met bijvoorbeeld pvc treden of een prachtige klassieke traploper met daarbij horende traproeden. Nieuwe of oude trap, design on stairs weet er iets prachtigs van te maken!

 
Unieke Designtrappen
Iets waar wij erg trots op zijn: de Designtrappen. Een door onszelf ontwikkelde methode om uw trap te bekleden met duurzame materialen als pvc delen of geweven vinyl. Dit systeem vindt u nergens anders dan bij ons. En dat tegen een bijzonder concurrerende prijs. Zeker ook ten opzichte van de bestaande methoden.

Neem uw tijd om rond te kijken op de website en schroom niet om contact op te nemen voor een vrijblijvend adviesgesprek, we doen het graag!